SILVERPLUS

De la: 1.685,00 lei

  Produs disponibil la comanda
    Organizarea pentru livrare si montaj se face in ziua in care se realizeaza comanda
    Detaliile legate de monstre si materiale le puteti vedea in Showroom

Disponibil pentru precomandă

Specificatii

Descriere

 1. Husa din material de ioni tratat cu argint, un anti-alergen natural, ce neutralizeaza bacteriile si acarienii
 2. 3cm de spuma cu memorie in materialul husei pentru un confort instant
 3. 3cm de spuma cu memorie in nucleu
 4. 4cm de spuma inovatoare Ultracomfort, extrem de elastica
 5. 13cm de spuma cu elasticitate de lunga durata pentru suport ortopedic
 6. Husa interioara pentru igiena maxima
 7. Fibre moi anti-alergenice
 8. Husa exterioara detasabila, cu fermoar, ce imparte husa in 2 parti pentru o intretinere usoara
 9. SilverPlus este o saltea cu niveluri diferite de fermitate pe fiecare parte și nucleu format din trei tipuri de spumă combinate pentru a oferi suport și fermitate medie corpului. Un strat suplimentar de spumă cu memorie este adăugat pe o parte a husei pentru a găsi cea mai confortabilă poziție de dormit cât mai rapid posibil. Spuma regăsită în produsele isleep este un material extrem de elastic, care răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură. Acest lucru vă permite să simțiți o temperatură constantă a saltelei, indiferent de anotimp sau de temperatura camerei.

  Materialul din care este fabricată husa saltelei împiedică reținerea umidității, prafului, acarienilor și bacteriilor. Pentru o igienă maximă, nucleul saltelei este protejat de o husă interioară prevăzută cu fermoar, care poate fi curățată acasă.

  Toate saltelele isleep au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității.

  Recomandăm utilizarea somierelor isleep, deoarece acestea au lamele flexibile și absorb presiunea exercitată asupra saltelei și astfel sporesc confortul pentru a avea un somn mai bun și relaxare completă.

  Toate saltelele isleep sunt ambalate sub formă de rulou prin procedeu de vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SILVERPLUS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *