Portofoliu - Mobila la comanda Portofoliu - Mobila la comanda

PORTOFOLIU

Mobila la comanda

Despre 
proiectele noastre

Root Interiors este o fabrica de mobilier la comanda care si-a castigat reputatia pentru abordarea sa inovatoare si expertiza in realizarea proiectelor de mobilier personalizat. Cu o echipa de profesionisti talentati si artizani priceputi, firma a reusit sa transforme spatiile interioare in adevarate opere de arta, aducand la viata viziunile unice ale clientilor sai.

Unul dintre aspectele definitorii ale proiectelor realizate de Root Interiors este utilizarea materialelor de cea mai inalta calitate. Fie ca este vorba de lemn masiv, piele autentica, marmura sau alte materiale pretioase, mobilierul luxury este construit din cele mai fine si durabile materiale disponibile. Aceasta atentie lpentru materiale contribuie la durabilitatea si valoarea pe termen lung a pieselor.

Cu o mana de lucru dedicata si priceputa, mobilierul de calitate la comanda este creat cu o atentie meticuloasa la detalii. Maestrii artizani implicati in proiecte realizeaza fiecare piesa cu abilitati tehnice de inalta calitate, asigurandu-se ca fiecare linie, forma si finisaj sunt perfecte. Aceasta munca manuala rafinata adauga o nota de unicitate fiecarei piese.

Firma se distinge prin crearea de piese sofisticate si inovatoare, care nu numai ca sunt functionale, dar si estetice. Designerii de top colaboreaza indeaproape cu producatorii nostri pentru a crea mobilier care sa reflecte personalitatea si gusturile clientilor, adaugand totodata un element de rafinament si eleganta.

Un alt aspect esential al mobilierului la comanda este personalizarea extinsa. Fiecare piesa poate fi adaptata la preferintele individuale ale clientilor, de la alegerea materialului si finisajului la dimensiuni precise. Aceasta personalizare ofera o experienta unica si permite fiecarui client sa-si aduca viziunea la viata.

Proiect Modern

In acest proiect am folosit materiale precum pal melaminat și mdf vopsit, iar sistemul de glisare a asigurat funcționalitate. Bucătăria are electrocasnice Franke și un stil masculin cu nuanțe albastre care se îmbină cu marea. Blatul de compozit și panourile traforate adaugă un plus de eleganță. Transformă-ți bucătăria într-un spațiu rafinat și practic

MOBILA CUSTOM BUCATARIE

vezi mai mult

REMODELARE 
DRESSING

vezi mai mult

MOBILA
dormitor

vezi mai mult

Proiectarea zonei comune

vezi mai mult
Showroom Root Interiors Constanta

Contacteza-ne

Doriți să începeți un proiect sau aveți mai multe întrebări despre lucrul cu noi? 
Adresați-vă unui specialist prin formular sau apel, 
vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Telefon&Email
+4​0 784 239 172
vanzari@rootinteriors.ro

Root Interiors - Mobila la comanda