Showroom - Mobila la comanda Showroom - Mobila la comanda

ROOT INTERIORS -
MOBILA LA COMANDA

Showroom
Bratianu

Stil și confort în fiecare colț al căminului tău cu mobila noastra!

Made by Root Interiors

Cine suntem?

Root Interiors este o fabrica de mobilier la comanda cu sediul in Constanta, pe Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 54A, Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in industria designului de interior si a mobilierului personalizat, Root Interiors se distinge prin abordarea sa inovatoare si pasiunea pentru crearea de piese de mobilier unice si personalizate.

Pasiune pentru Excelenta

La Root Interiors, suntem pasionati de ceea ce facem. Ne straduim intotdeauna sa oferim cele mai bune solutii de mobilier personalizat.

Creativitate si Originalitate

Ne dorim sa aducem originalitate in fiecare proiect si sa oferim solutii unice care sa se potriveasca perfect cu gusturile si necesitatile clientului.

Personalizare Totala

Fiecare proiect de mobilier personalizat este unic. Colaborand cu Root Interiors, veti avea posibilitatea de a va personaliza complet piesele de mobilier. 

Showroom-ul Nostru

Showroom-ul Root Interiors din Constanta este un spatiu remarcabil, dedicat celor care cauta mobilier personalizat de calitate superioara.

Mobilier Custom la Vedere

Showroom-ul este amenajat cu grija pentru a expune o varietate de piese de mobilier personalizat, astfel incat clientii sa poata vedea in detaliu produsele si calitatea lor. De la canapele elegante la mese de dining si biblioteci, aici veti gasi o gama variata de piese.

Diversitate de Stiluri

Fie ca preferati un stil clasic, modern, contemporan sau eclecticism, showroom-ul ofera o gama diversa de stiluri de mobilier. Astfel, clientii pot gasi piese care se potrivesc perfect cu estetica si personalitatea lor.

Showroom Root Interiors Constanta Bratianu
Mobila la comanda living showroom Root Interiors Constanta

Colectii de Calitate Superioara

Root Interiors se mandreste cu produsele sale de inalta calitate, si acest lucru se reflecta in showroom-ul din Constanta. Piesele de mobilier expuse sunt realizate din materiale premium si finisate cu precizie.

Solutii de Design Personalizate

Echipa de experti de la Root Interiors este prezenta in showroom pentru a discuta cu clientii si a le oferi solutii c privire la mobilierul pe comanda. Aceasta poate include schite si previzualizari 3D pentru a ajuta clientii sa-si imagineze cum ar putea arata mobilierul in propriile lor spatii.

Ambient 
Placut

Showroom-ul ofera o atmosfera inspiratoare si relaxanta, care invita la explorare si la descoperirea de idei noi pentru piese de mobilier. Vizitatorii pot experimenta confortul si eleganta mobilierului intr-un cadru placut.

"Am fost impresionat de posibilitatea de a personaliza mobilierul exact asa cum doream si de a alege materialele si finisajele. "

Atmosfera din showroom-ul
Root Interiors

ROOT

Detalii Fine de Inalta Calitate

Toate piesele de mobilier prezente in showroom sunt finisate cu o atentie extrem de detaliata si sunt fabricate din materiale de inalta calitate. Texturile si finisajele fine imbina estetica cu functionalitatea, creand un aspect sofisticat si rafinat. Aceste detalii subliniaza angajamentul Root Interiors pentru calitate si artizanat de inalta clasa.

INTERIORS

Vitrine Tematice si Expozitii Speciale

Din cand in cand, showroom-ul gazduieste vitrine tematice si expozitii speciale pentru a evidentia tendintele actuale din lumea mobilierului. Aceste expozitii aduc elemente noi si inovatoare in spatiul showroom-ului, oferind inspiratie pentru proiecte in curs sau viitoare. Creativitatea pleaca de la noi, de la Root Interiors!

Showroom-ul Root Interiors reprezinta o destinatie de elita pentru cei pasionati de mobilierul de lux. Aici, vizitatorii sunt intampinati de o atmosfera de rafinament si inspiratie, in care pot explora o gama variata de produse de inalta calitate, create cu pasiune si atentie la cele mai fine detalii. 

Showroom-ul ofera o selectie impresionanta de mobilier de calitate superioara, de la canapele elegante la mese spectaculoase si piese de accent unice, fiecare reflectand eleganta si stilul desavarsit. 

ROOT INTERIORS - 
Mobila la comanda

Root Interiors - Mobila la comanda

Deoarece prezenta noastra este esentiala si pe retelele de social media, ne puteti gasi pe orice platforma de socializare la @RootInteriors.