Mobilier la comanda - Mobila la comanda Mobilier la comanda - Mobila la comanda

Mobilier la comanda

Root Interiors

Mobilier la Comanda

Oferim mobilier personalizat, creat cu atentie la detalii si adaptat nevoilor si preferintelor unice ale clientilor nostri. De la canapele si mese la dulapuri si biblioteci, fiecare piesa de mobilier este realizata pentru a indeplini scopul sau specific si pentru a aduce frumusete in fiecare spatiu.

Proiectare 3D Profesionala

Cu ajutorul tehnologiei de proiectare 3D, va oferim o previzualizare realista a proiectului inainte de productie. Aceasta va permite sa explorati si sa ajustati designul inainte de a incepe constructia, asigurandu-va ca rezultatul final este exact asa cum va doriti.

Parteneri Marci TOP

Ca parte a ofertei noastre, colaboram cu marci de renume precum FRANKE si TEKA pentru a va oferi electrocasnice de cea mai inalta calitate. Aceasta inseamna ca puteti gasi tot ce aveti nevoie pentru a echipa bucataria si locuinta cu produse fiabile si elegante.

Mobilier Bucatarie

ACCESEAZA

Realizarea unui proiect complet

Modul sau conceptul in care mobilierul este realizat la Root Interiors se bazeaza pe o abordare meticuloasa, atenta la detalii si o combinatie de tehnologie moderna si abilitati traditionale ale artizanilor. Iata cum se desfasoara procesul de realizare a mobilierului la Root Interiors:

Consultare si Conceptie

 • Procesul incepe cu o consultare detaliata cu clientul pentru a intelege nevoile, gusturile si viziunea acestuia. Acesta este momentul in care se stabilesc cerintele si specificatiile proiectului.
 • Echipa de proiectare si artizanii lucreaza impreuna pentru a dezvolta conceptul si schitele initiale ale piesei de mobilier.

Proiectare 3D si Previzualizare

 • Utilizand tehnologia de proiectare 3D, se creeaza o reprezentare digitala a piesei de mobilier, inclusiv toate detaliile de design, dimensiunile si materialele.
 • Aceasta previzualizare permite clientului sa vada cum va arata mobilierul in spatiul sau inainte de productie, permitand ajustari si modificari daca este necesar.

Selectarea Materialelor si Materiilor Prime

 • Se selecteaza materialele de cea mai inalta calitate, precum lemnul solid, pielea naturala sau tesaturile de calitate superioara, in functie de specificatiile proiectului si preferintele clientului.

Productie si Constructie

 • Artizanii experimentati incep constructia piesei de mobilier folosind tehnici traditionale de tamplarie si prelucrare a materialelor.
 • Fiecare piesa este asamblata cu precizie si atentie la detalii, asigurandu-se ca fiecare element al mobilierului este perfect functional si estetic.

Finisare si Detalii

 • Fiecare piesa de mobilier este supusa unui proces meticulos de finisare, care poate include vopsire, lustruire, aplicarea lacurilor sau a uleiurilor, pentru a aduce la viata textura si frumusetea materialelor folosite.
 • Detaliile de design, cum ar fi manerele, butoanele sau decoratiunile, sunt adaugate pentru a completa aspectul final al mobilierului.

Control de Calitate Riguros

 • Fiecare piesa de mobilier trece printr-un control de calitate riguros pentru a se asigura ca indeplineste standardele noastre ridicate de durabilitate si estetica.

Livrare si Instalare

 • Dupa ce mobilierul a trecut cu succes de controlul de calitate, este livrat si instalat cu grija la locatia specificata de client.

Asistenta Post-Vanzare

 • Suntem disponibili pentru intretinere si intrebari dupa livrare pentru a va asigura ca mobilierul ramane in conditii perfecte si va aduce satisfactia de-a lungul timpului.

Importanta consultantei pentru mobila la comanda

Primirea unei consultante este esentiala pentru ca va ofera acces la expertiza specializata si solutii personalizate, ajutandu-va sa luati decizii informate, sa economisiti timp si resurse, sa obtineti o perspectiva obiectiva asupra problemelor si sa rezolvati probleme complexe. 

Consultanta poate servi ca o sursa valoroasa de invatare si dezvoltare si va poate ajuta sa depasiti impasurile si sa atingeti obiectivele dvs. Cu toate acestea, este crucial sa alegeti cu incredere consultanti cu experienta pentru a beneficia in mod optim de avantajele consultantei.

Portofoliul nostru

Designul este un alt element central al proiectelor Root Interiors. Firma se distinge prin crearea mobilierului la comanda sofisticat si inovator, care nu numai ca sunt functionale, dar si estetice.

Contact

Utilizați formularul nostru de contact pentru toate solicitările de informații sau contactați-ne direct folosind informațiile de contact de mai jos.

Simțiți-vă liber să ne contactați prin e-mail sau telefon

Root Interiors - Mobila la comanda

CONTACT

Înscrieți-vă pentru newsletter

Vrei să fii primul care ne citește știrile? Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu toate evenimentele.

Va multumim! Ati fost abonat la newsletterul nostru
Imposibil de trimis cerere. Va rugam sa reincercati

Adresa Showroom-ului

B-dul I.C Bratianu nr.54 A,
Constanta, Romania